Menu
Gildia Pióra na Patronite

harmonia

delikatnie opuszkami palców
karmie swoje usta
wiosennym zapachem

plącze się między udami
zwiewna kolorowa suknia
chwytam we włosch babie lato

gdy na palcach zrywam kaczeńce
wiekopomna oczekiwana cisza w sercu
gdy nie boisz się jutra

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • jesienna mgła

    21 April 2018, 21:02

    Dziękuję ... Pozdrawiam i miłej nocy ...

  • 21 April 2018, 02:02

    Ładne.
    Dobranoc. :))

  • dark smurf

    20 April 2018, 20:53

    a ja już widzę skrawek lata :)
    pozdrawiam :)

  • szpiek

    20 April 2018, 20:41

    Wszystkie pory roku można znaleźć w Twoich wierszach