Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje Melodie

Deli-kat-nienie
Muska coś
Patrz, włoś-
-nie jeży
się przelot-
-nie, przekot-
-nie, mrrrruuuu-
-żą się
oba oka, za to
kark je
wibracje pozy-
-tywne pozy
co prze-
-cią-ga-ją,
na-prę-ża-
-ją się jak
strrrruuuuu-
-ny grające
melodie
(nie)przyzwoite.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!