Menu
Gildia Pióra na Patronite

Schronienie

dedykowane

Znalazłam schronienie
Po latach ucieczek w siebie
Nie miałam zbyt dużo
ale moja oferta wystarczyła

Może mogłam zrobić coś lepiej
może mogłam być dużo lepsza
A jednak jesteś
A jednak jestem Twoim wyborem, opcją

Znalazłam schronienie
po latach tułania się w samotności
I gdy skrywam się w nim
Przeszłość w końcu daje spokój

Może trzeba było inaczej
może mogłabym być lepsza
A jednak jesteś
A jednak Ci wystarczyłam

Znalazłam w schronieniu
spokoju nawet nad miarę
i jedyny strach mój
to, że w nim nie zostanę...

Może nie byłam idealna
ale kto chce ideału?
Idealność zobowiązuje
do bycia ideałem...

Chcę by świat wiedział,
może nie jestem wspaniała,
ale chciana. Schronienie
znalazłam w Twoich ramionach,
w spokojnych 4 ścianach...

_________________________
Insp. Birdy - Shelter

21 548 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
  • RudaDusza

    10 February 2015, 09:49

    Dziękuję, również pozdrawiam :)

  • 8 February 2015, 17:37

    ładny, poczucie bezpieczeństwa to kwintesencja status quo
    pozdrawiam ;)