Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do snu

Dedykowane

Czuwaniem
zakończmy dzień
czuwajmy
nad spokojnym snem

Niech gwiazdy
już zmrużą się
i Księżyc
w kołdrze chmur, we śnie
przygasi blask

Niech żaden trzask
nie zburzy sennych mar
i światów pięknych
w bezmiarze naszej
wyobraźni

Poczujmy się
bezpieczni w śnie
Bo rano wszystko
może się zdarzyć...

Czuwajmy więc
w spokojnym śnie...

21 548 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących