Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dawne pożądanie przemija
Pieszczot spragniona szyja
Nowych męskich ramion poszukuje
Aż wieczorem w barze je znajduje
Kusi słodkimi uśmiechami
Zachęca zalotnymi spojrzeniami
Po północy dopięła swego
Tańczyła do rana wokół niego
Tylko wracając do domu czuła bolączkę
Musiała na palec założyć ponownie obrączkę

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
  • marcin-SDM

    12 February 2019, 19:15

    wyjątkowy

  • Piłkareczka*

    17 July 2010, 08:26

    Ciekawy ciekawy :) +

  • Bryzeidaa

    17 July 2010, 02:45

    poważnie "dowciapne". Bardzo mi się podoba . PLUS

  • awatar

    16 July 2010, 21:27

    Plus za humor i ład +:)