Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez słów

Dar oniemienia
aksamitem ciemności
pośród gładkiej toni
ciszą splecionych oddechów
by palcem warg
czytać
brailem porów skóry
zapisane tajemnice
gdzie nawet Bóg
nie może dać więcej
by rozumieć bez słów
niż twój dotyk
gdy świat staje się
kobietą

89 649 wyświetleń
1386 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!