Menu
Gildia Pióra na Patronite

Danse Macabre

Danse Macabre dla mnie ona tańczy.
Ja półbóg, heros samozwańczy.
Błądzę wciąż między falami, gdy jej włosy muska wiatr.
Chciałbym zmienić to co teraz, nie budować domku z kart.
Mimo siły i natchnienia nie ma żadnych barier.
Widziałem upadek po drugiej stronie lustra
Chciałem pić i nie załować teraz dusza pusta.
Myślisz że mnie to nie boli kiedy stoję u twych drzwi
Przestałem ranić siebie, nie mam krwi.
Tusz mam w sercu, pocieszenie marne
Piszę ciągle wiersze kiedy skarbie zaśniesz. Słowa pisze serce dlatego są czarne.

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!