Menu
Gildia Pióra na Patronite

DANE

Dane zapisują się same.
Te dane co były Mi dane.
Te dane co były Ci dane.
Podane na tacy.
Podane do pracy.
Dane po-
-kolorowane
Dane nie-
-oddane
kupione/sprzedane
było tanio
było drogo
drogą asfaltową
jadą dane
notorycznie
prze-jadane
prze-gadane
na pastwę głosu
wydane za pewną
opłatą/opłatkiem
przypadkiem
z rąk do rąk
z nóg stołowych
do nóg krzesłowych
wazon,
nie jest mi z nim po drodze
kwiaty,
znowu leżą na podłodze
podła podłoga
sprowadza do parteru
i Ja dam Ci co Mi było
dane
i Ty daj Mi co Ci było
dane
taki barter w parter
handel (bez)imienny
transfer (bez)dotykowy.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • sprajtka

    30 August 2020, 21:31

    Przebadane
    Dodane
    Nadane choć nie dane
    Wydane
    Danek Ci bez liku
    Osobliwy osobniku:)

  • Monika M.

    30 August 2020, 12:07

    Per-se...
    smutny...