Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rycerz...

Damo,
Ja rycerz
w obliczu łez Twoich
bez zbroi i miecza
z białą, haftowaną
chustką
nie zdołałem osuszyć
płynącej rzeki...
Damo,
Ja rycerz dzisiejszy
tonę...

21 817 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
  • sprajtka

    14 May 2014, 18:55

    Taki bon ton;)))

  • Tygrys

    14 May 2014, 17:16

    Paladin, Ty znowu o jednym... ;-)

  • fyrfle

    14 May 2014, 16:58

    PoruszaJące serce.