Menu
Gildia Pióra na Patronite

Delta 8

daliśmy sobie założyć maski
ja tego nie nazywam wolnością

szmaciane kagańce
aport
i służ swoim panom

ślepy jesteś
czy co

do budy
bo szmatę nosisz

uwaga
uwaga
nadchodzi
Delta 8

tylko że po ulicach
trupy się nie ścielą

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!