Menu
Gildia Pióra na Patronite

daleko stąd
dawno temu
żyli ona i on
kochali się
szanowali
ale się nie pobrali

2212 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
  • 29 June 2019, 11:30

    Dziękuję za rozwinięcie tematu, ja proponuję coś takiego:

    To będzie romantyczne
    Opowiem śliczną historię
    O księciu i królewnie
    Nie, to nie było małżeństwo
    Ale się kochali
    Choć nie mieli razem dzieci
    On uwielbiał ją
    Ona była mu wierna i oddana
    A dlaczego mieli ze sobą romans?
    Bo się kochali
    Ale nigdy ze sobą nie spali
    Tak, on kochał ją
    Ona jego kochała...
    Nie, to bardziej dramat
    Dlaczego nie mieli dzieci ze sobą?
    Dlaczego była mu wierna?
    Czy to była... komedia?
    Nie, to było życie
    Ich życie
    Bez pocałunków
    Pieszczot
    Bez wyznań
    A gdzie romantyzm?
    Przegrał w zderzeniu z życiem

  • 26 June 2019, 18:24

    bo ze sobą nie spali