Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

daleko nam do gwiazd i ideału
za oknem zimna noc
a księżyc oświetla drogę
dokąd ona brnie ?
wśród stada dzikich mew
ten jeden znak na niebie
jedna gwiazd świeci dla mnie i ciebie
w niepamięć rzucam dzikie chwile trwogi
zadumały się chmury i wiszą
lecz blask księżyca przedziera się przez mrok
możne to znak że czeka nas lepsze życie
bez zbędnych trosk ...

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • Gaia

    25 August 2015, 09:20

    Każdy sam przydaje znaczenie
    temu co się akurat dzieje...

    Ładne :)

  • Cris

    25 August 2015, 04:58

    ładnie
    pozdrawiam