Menu
Gildia Pióra na Patronite

wieża samotności

daleko mi do ideału
prawie tak
jak stąd do ciebie

zaglądam w oczy żebrakom
jakbym chciała odgadnąć ich nastrój

wypaliłam oczy tęsknocie
a ona dalej ślepo w nas wierzy

naparstkami odmierzam samotność
i czasem mi z nią tutaj dobrze
nawet cisza ma swoje miejsce
ale zbyt daleko od wiatru

137 609 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • fyrfle

    24 July 2015, 17:26

    Zbyt wielu samotnych.

  • giulietka

    24 July 2015, 16:42

    Bardzo cenna ta łza, Marianko, dziękuję z serca i pozdrawiam.

  • nicola-57

    24 July 2015, 16:38

    a dziś tylko łzą się tutaj podpiszę. Przepraszam. Pozdrawiam.