Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obok

Daleko, blisko-
gdziekolwiek
Wysoko, nisko-
jakkolwiek
Ale z tobą.
Tylko bądź.
Obok

Ze smutkiem, z uśmiechem-
z czymkolwiek
Przez słonce, przez burze-
cokolwiek.
Ale z tobą.
Tylko badź.
Obok.

Niedaleko.
Nie blisko.
Niewysoko.
Nie nisko.
Ty bądź- obok.

Dlaczego?

Po prostu.
Obok

Bo deszcze czynisz suchymi
Bo prawda się staje prawdziwa
Bo życie się staje piękniejsze
A ja?
Ja po prostu jestem.
Ale szczęśliwa.

1139 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • taka.inna.

    29 June 2010, 19:54

    świetne! +

  • prasiostra

    29 June 2010, 16:33

    duże wow dla ciebie (zeszyt i wgl na plus)

  • 29 June 2010, 13:52

    Dobrze mieć obok swoje szczęście w ludzkiej postaci zaklęte.:)