Menu
Gildia Pióra na Patronite

dałaś mi coś
na kształt życia
dokładając
kolejny wymiar

43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
  • sprajtka

    4 September 2021, 05:37

    Szyty na miarę
    Z garniturem zębów
    Szczerze się
    Strzeże