Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utracona dusza

Dała mu się stłamsić,
ale nie pokonać.
Zawierzając sercu,
sumienie splamiła.

Nocy się poddała,
za dnia na oczy przejrzała.
W cichym zakątku siedząc,
duszę opłakiwała.

8617 wyświetleń
54 teksty
43 obserwujących
  • Myffa90

    7 January 2011, 10:58

    Dobre, smaczne, bo kurczaczki o mnie...

    Chowam do kajecika.

  • trojanek

    17 June 2010, 12:56

    Żaden ze mnie wierszokleta, ale bardzo dziękuję. :)