Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo tak

dałam Ci całą siebie
nawet sobie z siebie
nie zostawiłam nic

a teraz
teraz to już nawet
siebie nie mam...

14 512 wyświetleń
187 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!