Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

daj mi czas
daj mi smak
daj mi szczęście
daj mi wiarę
chociaż wiele wymagam
oddam więcej
podzielę się tym
bo gdy będę to miał
to to oddam
i znowu będę chciał...

286 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • fyrfle

    17 October 2019, 18:11

    Z biegiem miłości stajemy się samą słodyczą.