Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Mamy

Daje tobie ciepło
Pokazuje dobrą drogę
Chroni przed krzywdą wszelaką
Rozpromienia dni
W których gęste chmury
Chcą zasłonić serce
Czule przytuli
Żeby złe przegonić
Mama
To wszelka radość zebrana
W uczucia bogata
Nigdy nie krzywdź jej
Bo szacunek to podstawa
Ponieważ urodziła cię Kobieta

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!