Menu
Gildia Pióra na Patronite

7

daje mi w kość – życie
zapale, odprężę się
a potem zachoruje na raka

liczę na siebie
lecz to niepokojące
kiedy nic plus minus równa się siedem

składam się z krzywych
dysonansów
nie znam harmonii

jednak z ironią
spotykam się na co dzień
siedem pustych dni w tygodniu

4498 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • Duch_Sumienia

    13 February 2015, 01:24

    Życie nie dzieli się tylko na dni, tygodnie... nawet na lata.
    Sekundy to nie wszystko.
    Liczą się przecież niektóre chwile, które każą nam zapomnieć o latach minutach, cyfrach :)