Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odkryta Miłość

Daj sobie szansę aby odbudować szczęście
Daj szansę gdy prawdziwa miłość odnajdzie Cie
Pozwól zrobić mi krok do Ciebie
Nie odrzucaj mnie
Gdy stoję u Twych drzwi
Przy Tobie wszystko staje się zapomnieniem
Przy Tobie każda chwila staje się bardziej cenna
Przy Tobie czuję spokój
czuję się silnym
Powiedz
kiedy miałaś beztroski śmiech
gdzie miałaś szczęście do łez
gdzie ten stęskniony szept
Bo bez Ciebie jeden dzień to sto lat
z Tobą czas nie liczy się
Bo lepiej być dziwakiem
niż każdego dnia zastanawiać się czy warto
Bo lepiej zostać głupkiem
niż każdego dnia topić swoje błędy
bo ta strata więcej zysku Ci da
Pamiętaj wszystko jest cenne
ale najcenniejsze jest uczucie
najcenniejsze jest to kogo kochasz
Bo dla mnie jesteś Ty
więc postaraj się i...
Buduj,twórz,smakuj,czuj
bo ja zrozumiałem by żyć
musisz chwytać każdy dzień

http://www.youtube.com/watch?v=z-U7bfx7nxg

14 699 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
  • RozaR

    9 February 2014, 20:39

    Oto temat tu powszechny i znany - lecz najczęściej piszą o tu o tym gówniary.