Menu
Gildia Pióra na Patronite

daj mi tylko
garść ziemi
z miejsca
gdzie odbiły się
nasze myśli razem

wystarczy

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Meron

    16 July 2022, 13:25

    Ładnie. :)