Menu
Gildia Pióra na Patronite

[chodź ...po życie bez śmierci]

daj mi to czego chcę
by żyć
przetrwać kolejny dzień
w mroku krypty
na starym
opuszczonym cmentarzu

daj mi pocałunek życia
nie przetrwasz
lecz ostatnią będzie rozkosz
później gorąc
by ogarnęło cię zimno

dam ci żywot bez konania
tylko będziesz łakną tego co ja
słodkiego smaku czerwonego koloru
i wiecznego mroku
lecz czy to duże jest poświęcenie
za życie bez śmierci ...chodź ja Ci je dam

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!