Menu
Gildia Pióra na Patronite

by być...

Daj mi sens bycia
bym żył,
coś wyjątkowego
takiego jak Ty.
Żyj bym był -
sensem czegoś
wyjątkowego
takiego jak my.

11 389 wyświetleń
128 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!