Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Daj mi czas
bym mogła zrozumieć siebie
daj mi czas
na ubarwienie wad
daj mi czas
bym pokochała piątki
i ciebie
daj mi czas
nie kartę kredytową
daj mi czas
za mnie,za ciebie
za nas
dałeś mi czas
podarowałeś najcenniejszy skarb

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!