Menu
Gildia Pióra na Patronite

Starcie

d i a b e ł
owija mnie sobie wokół palca
i ma mnie na zawołanie, jak psa
zapraszając na kieliszek wódki
rozkazuje: "siad", "płacz", "skacz"!

a n i o ł
owijam go sobie wokół palca
i jest przy mnie na zawołanie, jak pies
zapraszam go na kieliszek wina
rozkazuje mu: "pilnuj", "chroń", "walcz"!

47 963 wyświetlenia
306 tekstów
144 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!