Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy z każdym dniem
Umieram bardziej
Czy żyję mniej

Mówiąc prawdziwe kłamstwa
Zamykam otwartą duszę
Otwieram zamknięte rany

Płaczę bólem
Rozrywającym serce
Nie do końca zaszyte

Niepewnym krokiem
Spadam coraz niżej
Do nicości rozterki

9235 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
  • 10 February 2014, 05:13

    eee tam ładne to

  • tknp

    1 December 2013, 21:53

    cyt: mówiąc prawdziwe kłamstwa , zamykam otwartą duszę ,, Czyżby samo życie , nie to nie może być prawda życie to jedno wielkie kłamstwo ?

  • Leeni

    1 December 2013, 15:11

    dokładnie to chciałam przekazać, dziękuję za opinię
    pozdrawiam

  • AsiKa

    30 November 2013, 19:41

    Smutne, ale jakże prawdziwe, ileż w tym emocji, niezbyt miłych ale jak żywe...
    pozdrawiam
    Asika