Menu
Gildia Pióra na Patronite

5/4/13

Czy wystarczy mieć zasób słów bogaty
by napisać mądrych wierszy kilka?
Czy aby podjąć decyzję ważną
wystarczy tylko chwilka?

Znowu Cię straciłam
ale jesteś jakby bliżej
Połykam Twoje wersy
by poczuć Twoją siłę

Czy to jest właśnie miłość
gdy chowam w zeszycie każde Twoje słowo?
Czy ścinając włosy
zmienię swoją chorą osobowość?

Może powinnam odpuścić
i przestać żyć we własnym cieniu
Więcej pisać o miłości a mniej o cierpieniu

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    5 April 2013, 21:20

    Ładny wiersz:) Pozdrawiam :)