Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobro to, czy też zło?

Czy to stanie się?
Nie wiem, nie mówię nie
A jeśli tak, to co?
Dobro to, czy też zło?

Nie wiem, lecz czuje że
Potrzebuje też Ciebie
Jak ja tego też
Nie wiem czy wiesz?

Jesteś nadświadomością
Blaskiem i ciemnością
Tajemnicą i zagadką
Wrogiem i kochanką

Jak ból morderca
Jak Miłość bez serca
Istniejesz w niebycie
W oczach mam Twe odbicie

https://www.youtube.com/watch?v=HTzGMEfbnAw

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!