Menu
Gildia Pióra na Patronite

TY

Czy to dzień, czy to noc
Myślę o Tobie wciąż
Czy to wtorek, czy sobota
Naszła nagła mnie ochota
Na spotkanie Ciebie w snach
Czy dzień piękny, czy znów leje
Ja malutką mam nadzieję
Że w serduszku jestem Twym
Czy spokojnie, czy wiatr wieje
W poniedziałek, czy w niedzielę
W moim sercu jesteś TY

17 635 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!