Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz

Czy te spojrzenia zarezerwowane dla mnie,
dla innych też są?
Czy ten złamany uśmiech posyłany do mnie,
do innych też jest?
Czy Twoje zabawne serce, bijące dla mnie,
dla innych też bije?
Powiedz

385 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • Ariaa

    28 March 2015, 16:39

    Też chciałabym to wiedzieć...:)