Menu
Gildia Pióra na Patronite

Palenie poważnie szkodzi Tobie i osobom w Twoim otoczeniu

Czytam i nie męczy mnie
wbijanie kolejnego gwoździa
w trumnę, której nigdy nie zobaczę.

To nic, że niewygodna.
Z nogami do przodu
wszystko będzie wydawać się proste.

Bez pudru wtopię się w ścianę
i nigdy nie zblednę w twoich oczach.

Bo przecież... ktoś musi pamiętać,
że zabijałam się co dzień, wracając z kiosku ruchu.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • PetroBlues

    28 July 2011, 08:40

    Fajki są fuj!

    :P

  • 27 July 2011, 19:09

    No tak, teraz herba + rum ;) i literki się plączą ;)

  • 27 July 2011, 18:28

    Aaaaa. Herbata jeszcze została ;p

  • 27 July 2011, 17:48

    ~bozka181,
    Jak napisała AgaZo na coś trzeba umrzeć ;)

    ~AgaZo,
    wszystko jest zła i szkodliwe w nadmiarze.
    A mmm... inspirację skądś trzeba czerpać :)

    Violet...
    końcówka przypomniała mi Leszka Żukowskiego... :D
    PS Dlaczego nad pustą szklanką?

  • 27 July 2011, 01:27

    - Zaczekam - odpowiedział wiersz.

  • 27 July 2011, 00:40

    Uparty jesteś ;)

  • obito

    27 July 2011, 00:40

    Tak, ludzi w tych czasach ;)

  • 27 July 2011, 00:38

    To nie kwestia czasów a ludzi ;p

  • obito

    27 July 2011, 00:37

    W dzisiejszych czasach...
    Niestety...

  • 27 July 2011, 00:36

    Staram się. Baaa, staram się nawet bardzo, by nie pisać o miłości, hehe :D
    Bo miłość mało oryginalna ;)