Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * * (2)

czytam
ile białych stron
tyle czarnych myśli
dziś jest taki dzień w kolorze zebry
a ty masz nowy cover
czarno na białym
tym razem

26 893 wyświetlenia
311 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!