Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Czytaj mnie "

Czytając między wierszami.
Siebie wyczytuj.
I Kochaj Mnie!
Tak jak i ja Kocham Cię.

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!