Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwycięska karta...

Czytaj uważnie...

Takiego wyzwania nie
podejmowałem...

Elokwętnie się z nim nie zgadzałem...

Samotnie drogą życia podąrzałem...

Kochania raczej nie uznawałem...

Nie lada poświęceniem byłem...

Ignoracji kartę wyłożyłem..

Elegancko tą grę zwyciężyłem ,
grę miłości zakończyłem...

A teraz przeczytaj każdą literę z każdego wersu zaczynającą się od dużej litery...

57 294 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!