Menu
Gildia Pióra na Patronite

Erotyk

czytaj mnie
czytaj od wieczora do rana
kiedy będę w słowa ubrana
a potem
z czułością rozbieraj
znaczenia ostrożnie dobieraj
a kiedy zaśniesz nad ranem
ja rozpocznę czytanie

i tak sobie
- nie wchodząc w drogę
będziemy czytać całą dobę

39 429 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    22 September 2020, 12:22

    Rozweseliłam😄😄 - wiersz zdał egzamin😀😀

    od yestem
  • 22 September 2020, 11:15

    Oj bo zakąszę...Mabinką. 😜😆

  • 22 September 2020, 11:04

    Najpierw zmiękczył winem, a potem...
    Nie mogę o tym mówić... to był zły dotyk. 😜🤪🤣Ha ha😆

  • 22 September 2020, 10:53

    No pięknie, erotyka, gramatyka, a Marysia poszła w historię (rozbiory). 😜😄

  • 22 September 2020, 08:25

    Czytanie naprzemienne, ciekawe. 😊
    A czy nie lepsze byłoby synchroniczne? 😉
    Niektóre osoby stanowią obszerne źródło literatury, czasami warto znać języki obce, a niekiedy nie warto odkrywać, że na ciele mają w obcym języku "sajgonki - 3,50", tym bardziej, że informacja może być nieaktualna. 😄
    Pozdrawiam. 😊