Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie

Czy świat jest piękny?
Natura idealnie współgra z moim sercem
Problem jest we mnie
Zgubiłem anioła stróża
Moim jedynym przyjacielem jest samotność
Jakakolwiek miłość we mnie umarła
Ja umarlem wczoraj, tam, z nimi.

243 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
  • .Rodia

    22 March 2019, 15:14

    fajne takie proste nie przekombinowane
    a pytanie jak te u mojego brata

    czyżbyś założył konto huncwocie jeden ;D