Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmierć

Czy śmierć Ci słowem jest znanym?
Czy śmierć w myślach chociaż raz zawołałeś?
Czy śmierci w oczy zaglądałeś?
Czy śmierć o zgodę pytałeś ?
Czy do drzwi śmierci zapukałeś?
A czy śmierci kiedyś chciałeś ?

12 769 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    15 March 2018, 09:08

    Uważam, że należy żyć kochając, tworząc dobro, a śmierć przecież przyjdzie.