Menu
Gildia Pióra na Patronite

pytania do niej ...

czymże miłość ?
cierpką cytryną
czy maliny słodyczą ?
czymże miłość ?
cierpieniem duszy
czy serca rozkoszą ?
czymże miłość ?
świtaniem
czy dnia umieraniem ?

czymże miłość ?
pytaniem
czy odpowiedzią ?

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!