Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czymże jest miłość...

Czymże jest miłość ?
wiatrem , powietrzem ...
opadającą mgłą ...
zachodem czy wschodem ...
prawdą a może kłamstwem ...
wiarą , nadzieją...
Tobą ? mną ?
spadającą gwiazdą ...
unoszącą falą ...
radością, smutkiem ...
dobrem czy złem...
Nieważne czym jest...
Ważne że nadal jest we mnie chociaż ciebie już nie ma ...

8461 wyświetleń
73 teksty
8 obserwujących
  • Odchłań

    10 January 2013, 13:15

    miło że się podoba :)

    awatar ;) aż mi wstyd za taki byk

  • awatar

    10 January 2013, 12:26

    nieważne
    pozdr.

  • 10 January 2013, 11:21

    " spadającą gwiazdą" - piękne

  • misiek45

    10 January 2013, 09:37

    Piękne metafory miłości-pozdrawiam:))

  • czarna mamba

    10 January 2013, 08:46

    no i niech tak trwa:)lepsze to niz nic:)moje klimaciki:)

  • scorpion

    10 January 2013, 03:35

    Opadajaca mgla mnie urzekla :)