Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skołowany

Czym sobie zasłużyłem
by wyróżnić mnie z tłumu
jaka jest ma rola
w twym życiorysie
te myśli nie dają mi
chwili wytchnienia
daj mi wskazówkę
którą rozwikłam
dręczące mnie zagadnienia
a może...
wcale nie jestem wyodrębniony
dałaś fałszywe znaki
przez które
stałem się więźniem
własnego urojenia.

2032 wyświetlenia
21 tekstów
1 obserwujący
  • katjaa

    28 December 2012, 18:42

    stałem się więźniem
    własnego urojenia.

    podoba mi się strasznie Twój wiersz..