Menu
Gildia Pióra na Patronite

Emocja

Czym jest szczęście bez cierpienia,
zwykłym odczuciem zadowolenia.
Cierpienie bez rozpaczy ducha,
zwykłym smutkiem nikt Cie nie wysłucha.

Pokazuj wszystkie emocje jak tylko możesz,
bo nikt nie zapyta-czy mi pomożesz?
To nie wstyd odkrywać uczucia,
a prosta droga do współczucia.

11 389 wyświetleń
128 tekstów
11 obserwujących
  • WilceeQ`

    14 August 2019, 11:55

    Zbyt mało nas sadzi, ze ukazanie emocji to coś dobrego. Nieustannie spotykam ludzi, jacy wmawiaja mi, ze to zawsze bedzie slabość.