Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozstania

Czy miłość dzieli się:
Na dwie strony barykady?
Na dwie ławki?
Na słońce i cień?
Na radość i smutek?

Czy pośrodku ciernistej drogi
Można odnaleźć swe miejsce
Taki niewielki obszar przyjaźni
Nazywany pogodzeniem...

4077 wyświetleń
38 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!