Menu
Gildia Pióra na Patronite

Teczki

Czym były fakty prawdy i żale
Na dudniącej ziemi
Na ruchomej skale
Niepewnej przyszłości
Co idzie w pochodzie
Z naiwnością ludzi
Kupionych przy stole
Bez drogi ucieczki
Cyrograf bezpieki
Podpisać odetchnąć
Ten podpis i tak
Koszt był niewielki

Co znaczą dwa słowa
Przeprosin w wolności
Przypomnieć i odrzec
Uległem wybaczcie
Żyć chciałem
W systemie co obdarł
Z godności

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    25 March 2017, 22:28

    Mi też :-)

  • Salomon

    25 March 2017, 21:35

    Podoba mi się.