Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwanaście wersów

Czym wypełnić dane mi dwanaście wersów?
Już jedenaście.
No właśnie, nie marnować czasu i treści.
Wiem kim jestem, dokąd idę, po co, z kim.
Może się ziści spełnienie
W pewnej perwersji erotycznej.
Koniec. Bóg zdmuchnął świeczkę.
Ciekawe czy bolało?

297 734 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!