Menu
Gildia Pióra na Patronite

***niczego nie chcę

czym obdarujesz mnie dzisiaj

słodką maliną
truskawką
a może naręczem kwiatów
może wiśniową karafką
może garść jagód mi wręczysz
lub ginu do drinka nalejesz

przyjdź i nie przynoś niczego
oprócz siebie samego

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • kuloodporna

    8 January 2021, 20:59

    Sweet takie słodkie ......:)

    • Maryla S.

      10 January 2021, 00:56

      Od nadmiaru słodyczy robi się niedobrze, dlatego do wiersza dodałam ironię😉
      Pozdrawiam Cię serdecznie kuloodporna😊

    • kuloodporna

      10 January 2021, 20:29

      Ja uwielbiam słodycze jak widzę słodycze to kwiczę........z ironią czy bez zdania nie zmieniam słodkie do zjedzenia......😁

    • Maryla S.

      11 January 2021, 20:13

      Pozdrawiam Cię słodka dziewczyno🥰

    • kuloodporna

      11 January 2021, 22:00

      Wzajemnie Marylko............😊🥰