Menu
Gildia Pióra na Patronite

Self refleksje

czym jest uciekanie przed dniem,
z którego wychodzi słońce.
bezmyślne, bo noc kładzie się już
na dłoniach. mówisz- niech zanika

falami na starym obrazie,
między ramami nic się nie zaczyna.
ciemnozielony wszechświat kończy kreska.
i tak jest we mnie.

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    19 August 2012, 22:27

    kłaniam się nisko i wzajemnie :)) pozdrawiam ciepło

  • giulietka

    19 August 2012, 22:26

    zamykam pod powiekami
    Twój ciemnozielony wszechświat

    Lubię Cię czytać, Dario, od deski do domu... :)