Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tonę

Czym jest światło czym jest pustka ?.Każdy dzień bliżej jutra .W trakcie kształtów tworzenia nie ma w nas już współczucia,więzów odnowienia..Czym jest światło ciemnością spowite przestrzenie kiedyś byłeś jasnością teraz mrocznym cieniem.W zapomnienie ucieka każda cząstka mego jestestwa to nie pokaz siły słabośc w tym większa..Czym zatem Światło czym pustka odpowiem smutkiem i radością w każdym ważnym slowem .Nie zbadane do dziś kolej losu kiedyś byłeś światłem teraz mrokiem znajdz wyjscia sposób..

486 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!