Menu
Gildia Pióra na Patronite

FOBIA

Czym jest samotność?
Jak tylko ograniczeniem.
Czym jest samotność?
Jak tylko ciągłym pragnieniem.
Czym jest samotność?
Jak tylko w nieskończoność wegetacją.
Bez względu na to ile się ma lat.
Czym jest samotność?
Doświadczeń bagażu balastem.
Czym jest samotność?
Jest tym czego najbardziej się lękam!

93 508 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
  • 1 July 2022, 13:43

    Wszyscy się boją samotności i też Ci, którzy się do tego nie przyznają.
    To ciężki stan.

    Pozdrawiam.

    • Victoria Angel

      1 July 2022, 14:45

      Ja się śmiało przyznaję się i nie wstydzę się tego. Pozdrawiam również. :-)

      od Zigi7
    • 3 July 2022, 14:34

      To jak ja :)

      Samotność tak łatwo nie odpuszcza. Pozdrawiam niedzielnie Poetko.

    • Victoria Angel

      3 July 2022, 19:48

      Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze i pozdrawiam serdecznie. :-)))