Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Czym jest pustka, którą odczuwamy,
Stratą, brakiem, samotnością?
Skutkiem życia, za którym nie nadążamy,
Pogonią za niespełnioną miłością?

Łzy spadające echem w pustej części serca,
Smutek, którego przyczyny nie znamy.
Nawet odwiedzając wciąż te same miejsca,
Możemy znaleźć coś co pokochamy.

13 389 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
  • 29 June 2013, 13:56

    Dziękuję i pozdrawiam. :)

  • misiek45

    29 June 2013, 00:28

    Bardzo ładny wiersz z optymistycznym zakończeniem-pozdrawiam na dobranoc:)

  • krysta

    28 June 2013, 18:51

    :(( aczkolwiek pocieszające ostatnie zdanie...pozdrawiam :)